Питър Харгрийвс, един от най-богатите хора във Великобритания и вторият

...
Питър Харгрийвс, един от най-богатите хора във Великобритания и вторият
Коментари Харесай

Британски милиардер дари 1 милион лири на Борис Джонсън

Питър Харгрийвс, един от най-богатите хора във Англия и вторият най-щедър донор за акцията за излизане от Европейски Съюз през 2016 година, направи подаяние от 1 милион английски лири на премиера Борис Джонсън за идните другата седмица парламентарни избори, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Харгрийвс, който е съосновател на компанията за финансови услуги " Харгрийвс Лансдаун ", съобщи, че се тревожи от опцията Обединеното кралство да остане в Европейския съюз.

" Избирателите гласоподаваха да излезем, да излезем, да излезем напълно ", означи 73-годишният милиардер. " В референдума не се споделяше нищо за дом за краткотрайно престояване. Хората бяха запитани дали желаят да останат или дали желаят да изоставен и гласоподавателите гласоподаваха да изоставен ", добави той.

Харгрийвс направи дарението макар че предходната година назова Джонсън " клоун ", отбелязва организацията.

Джонсън се надява да завоюва болшинство на изборите на 12 декември, с цел да прокара договорката за Брекзит, която подписа с Европейски Съюз откакто съюзът се съгласи на трето отсрочване на развода, който в началото трябваше да се състои в края на март.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР