Питър Дейвисън дразнеше завръщането си в Doctor Who, докато разкрива

...
Питър Дейвисън дразнеше завръщането си в Doctor Who, докато разкрива
Коментари Харесай

Звездата от BBC Doctor Who Питър Дейвисън дразни завръщането си в шоуто след двойното появяване на Дейвид Тенант

Питър Дейвисън дразнеше завръщането си в Doctor Who, до момента в който разкрива същинската причина на Дейвид Тенант да се завърне в шоуто на BBC.

Прочутият артист се появи като петия лекар през 80-те години, до момента в който дъщерята Джорджия Тенант също се появи в шоуто. Дейвид Тенант, може би един от най-известните доктори, също е негов шурей и е взел участие в десетото и четиринадесетото преобразяване на Доктора. Дейвид се завърна към ролята напълно неотдавна, преди Нкути Гатуа да поеме поста.

В чат с The Mirror Питър към този момент сподели мнението си по отношение на регенерацията на Доктора на Дейвид в регенерацията на Доктора на Нкути, обяснявайки, че би Концепцията за потомство значи, че той към този момент може да се завърне в шоуто.

Говорейки с The Mirror и друга преса, той изясни: „ Цялата работа с две генерации е забавна идея.. Работата е там, че не Наистина не го разбирам изцяло. Бях огромен почитател на Доктор Кой, само че не съм толкоз вманиачен почитател, колкото Дейвид Тенант. Мога да бъда върнат когато и да е, даже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР