Питър Барлоу ще се сбогува сърцераздирателно с Coronation Street в

...
Питър Барлоу ще се сбогува сърцераздирателно с Coronation Street в
Коментари Харесай

Спойлери на ITV Coronation Street: Сърцераздирателните финални сцени на Питър Барлоу, докато Крис Гаскойн напуска след 23 години

Питър Барлоу ще се сбогува сърцераздирателно с Coronation Street в тъжни подиуми в края на този месец.

Крис Гаскойн напуща ролята си на Питър след 23 години в Уедърфийлд в края на тази година, като сапуненият сериал на ITV към този момент удостовери по какъв начин той ще напусне Кобълс единствено след няколко седмици.

В прочувствен епизод Карла и Питър ще прегледат дългата си връзка дружно, преди в последна сметка да решат, че е по-добре да са разграничени. Докато седнат за още едно хранене, ще съумеят ли да се примирят с това по какъв начин наподобява животът един без различен?

Питър ще бъде забелязан да излиза от жилището с чанта, до момента в който Карла го следва от близко тях откъм гърба. Трогнат от всичко случило се и сюрпризиран да види цялото си семейство там, като се изключи Саймън, Питър е изумен.

В подиуми, които без подозрение ще разплакат почитателите, Питър ще замени прочувствено прощаване с всеки човек, преди да си тръгне, с едно последно заричане към Кен, че ще поддържа връзка с тях.

Това ще означи последните с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР