Питам се докъде може да стигне наглостта, двуличието и лицемерието

...
Питам се докъде може да стигне наглостта, двуличието и лицемерието
Коментари Харесай

Контрера довърши Борис Бонев и ПП-ДБ: Ще разоблича лицемерието и натиска ви! Съсипвате всичко

Питам се до каква степен може да стигне наглостта, двуличието и лицемерието на така наречен спасители на София (сега част от екстремистката коалиция ППДБ за локалните избори в София). Чрез общинския си консултант в СОС Борис Бонев същите спасители остро се опълчиха на едно от предложенията ми за потребностите на автотранспорта в София. Предложих за застраховане на превоза като средносрочна мярка да бъдат доставени до 30 използвани рейса Евро 5 или Евро 6. Идеята е същите да заместят грохнали 15-20 годишни рейсове без климатизация, които са стандарт Евро 3 и Евро 4 и обслужват да вземем за пример линия 260, 78, 79 и други. По време на дебатите в комисия спасителят остро възразяваше. И то в случай, че редом с това предлагах да стартират процедури за доставка на новопроизведени рейсове. Сакън, не можело, не било положително решение и прочие нелепости.
Няколко дни по-късно на формалната страничка на Спаси София се мъдри одобрение, че община Костинброд сътвори лично сдружение за градския си превоз. Вече напълно в общински ръце, той ще предлага и постоянни линии до София. Познайте с какви рейсове ще се обслужват линиите – с рейсове МАН, 12 метрови, използвани, доставени от Австрия, в случай че не ме лъже паметта. Значи за Костинброд може, а за София не може? Аз мисля, че община Костинброд е взело вярно решение поради цялостната обстановка с дългите по 1.5-2 години доставки на новопроизведени рейсове. Обаче задавам въпрос към двуличните дървени философи от спасителите – по какъв начин за едната община това е положително, а за другата община е „ парадокс, нелепост “ и прочие?!
Няма да се уморя да разобличавам цялото двуличие на въпросната групичка за напън. Тези хора са известни единствено с неуспехите си – каквото пипнат, го унищожават. Изчистиха чешмата в Градската градина, коритото й протече като решето. Сложиха табелки в метрото за 50 000 лева – хората се объркват, наложи се да се лепят стрелки в допълнение, изпечатани на пъстър принтер. Засадиха 10 дръвчета в Люлин – изсъхнаха до едно. И по този начин нататък.
Иначе искания и велики приказки всеки ден. На всичко от горната страна пък и ще ни пробутват Бонев за ръководител на общинския съвет. При всичките ми почетения, само че изрично неопитен за административна и правна работа Айде, няма потребност!
*На фотографията са Бонев, лидер на листата на ППДБ и Гергин Борисов, душеприказчик и консултант по всички въпроси на първия.
От Facebook профила на Карлос Контрера – общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР