Питам един държавен глава не би ли трябвало да е

...
Питам един държавен глава не би ли трябвало да е
Коментари Харесай

Борисов: Един държавен глава не би ли трябвало да е обединителят на нацията?

Питам един държавен глава не би ли трябвало да е татко на всички партии, не би ли трябвало да е еднообразно далечен от всички партии, не би ли трябвало да е обединителят на нацията. Този въпрос зададе пред публицисти в Залцбург министър председателят Бойко Борисов. „ Има право на своето мнение. Аз в случай че почна за Пламен Узунов или за неговите съветници какви чиновници са? Това оказва помощ ли на институциите? Това добре ли ще бъде за институциите. Нима там при него няма един, който беше застанал с хитлеристки привет? ", попита министър председателят.

Президентът Радев най-накрая да си направи партията или да оглави Българска социалистическа партия, да излезе на избори, да си подреди министри и да ръководи, сподели още Борисов. По думите му президентът всеки ден излиза и споделя нещо против държавното управление.

Във връзка с коментара на президента за новия министър Младен Маринов, Борисов съобщи: „ Отговорността се понася от тези, които са определени да ръководят. Като дойдат избори, ще изберат него, различен или трети и той ще назначи нужния министър. Ние по този начин сме решили в обединението, тези хора сме предложили и мисля, че се оправят добре. Ще се оправят и по-добре. Със сигурност може да има и по-добри кандидатури. Всеки ден ние биваме подлагани под рецензия. Не чухме нищо за Българска социалистическа партия, за " Ролс-Ройс " -ите. Ние в България очевидно повече се вълнуваме за Унгария, без да има тематика за нея, а тук преглеждаме Брекзит ", сподели той.

Според него тази тематика е доста значима, тъй като във Англия има доста българи и те би трябвало да бъдат предпазени. „ Днес с сътрудника Ципрас и с останалите обсъждаме по какъв начин да създадем по този начин, че при естествени бедствия бързо и дейно да работим. Да си оказваме помощ, да има подобен корпус. Второ, „ Фронтекс " да го създадем 10 хиляди души, да имаме корпус „ Гранична полиция " с всичките благоприятни условия там, където някоя от страните не се оправя да бъдат изпратени незабавно, с цел да запушим пробиви, с цел да подсигуряваме на европейската общественост, че мигрантска вълна няма да има повече. Ние в България ще си приказваме за Унгария и дали ще имаме две позиции ", съобщи Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР