Питам - давате обзаведени жилища с 200 кв/м, получавате необзаведено

...
Питам - давате обзаведени жилища с 200 кв/м, получавате необзаведено
Коментари Харесай

Очаквано: Пратиха Жоро Тръбата да лъже-маже за пенхауса на Цветанов и изкопа на Цецко в кабеларката на Домусчиев

Питам - давате обзаведени жилища с 200 кв/м, получавате необзаведено жилище от 240 кв/м и доплащате по 1500 евро на квадратен метър. Това следствие на Антикорупционния фонд е една концепция по-смешно от това, че ще се строи автомагистрала "Струма " без поръчка и най-после се оказа, че геолог прави замервания. Така разяснява по Нова телевизия Георги Харизанов абсурда с новия апартамент на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Разликата в квадратурата е доплатена от 1500 евро на кв/м. Фирмата продава на 500 евро и е осъществила добра облага. Опитът да се провокира изненада не е сполучлив. Г-н Велков го познавам. Възпитан човек, даже чак до стеснителен. Той е последният човек, който може да влезе в нещо такова. ", добави той.

"По принцип всякога, когато политици се снабдяват с парцели и имущество, това нервира хората ", регистрира политическият анализатор, отдавайки това на сиромахомилството.

"Това, че е съшито с бели конци, е ясно. Очевидно е, че това има някаква сделка зад кулисите. За хората е очевидно. Не желая да упреквам който и да било. Виждаме, че два месеца преди избори имаме нещо такова. Предизборно е. Очевидно е, че наказването не е по линията на закона, а на избори. И това, че ще се заплати тук, е повече от ясно. Историята има детайл на заключителен акомпанимент. Цветанов влезе в политиката, като заложи жилището си. Тази измама ще се разплати. Въпросът е по какъв начин ще реагира Бойко Борисов ", включи се в диалога социологът Андрей Райчев.

"Мястото, откъдето идва сигналът, не ме е изненадва. Ако този така наречен скандал не им изнася на Българска социалистическа партия, заравянето в този момент в акция няма да им помогне. Ще си напомним всякакви неща - по какъв начин госпожа Йончева, по времето когато усвоява рекламно време по Българска национална телевизия - има 300 кв/м жилище в Бояна, цялостен живот държавен служител - Румен Овчаров има 300 кв/м мезонет в "Лозенец ". Затова сигналът не идва от в. "Дума " ", разяснява от своя страна Харизанов.

"Важното е по какъв начин ще реагира Борисов. Борисов има три тактики. Първата е да ги отбрани, само че това наподобява безразсъдно. Да каже, че който си е дробил попарата да си я сърба - това пък е рисково. Третата е да прескочи абсурда и да каже "Дайте да създадем инспекция и да изчакаме " ", проучва обстановката Райчев.

"Според мен най-вероятен е третият сюжет и ще се изчака да минат инспекциите и тогава ще се вземат някакви решения ", означи Харизанов.

"Това замязва на детска градина. Хванали са едно дете в детска градина и то вика Иванчо също пуши. Учудва ме ентусиазмът на Цветанов. Цветанов можеше да изчака да мине всичко това. Той обаче очевидно мисли, че те ще ръководят постоянно и няма самообладание. Те вървят по две линии на замазването, единствено Путин не е намесен да излезе отговорен тук. Цачева сама си изкопа политическия гроб с този ров и внезапно - а, там бил и господин Цветанов. Съшито е с бели конци ", разяснява още Райчев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР