Питали ли сте се защо толкова харесваме супергерои? Защо и

...
Питали ли сте се защо толкова харесваме супергерои? Защо и
Коментари Харесай

Детското здраве – защитено от супергерой

Питали ли сте се за какво толкоз харесваме супергерои? Защо и като деца, и като възрастни сме привлечени от тази сякаш измислена фигура на всесилен избавител, който се намесва в сложните житейски обстановки и ни оказва помощ да разгадаем проблемите си?

Примерът, който супергероите ни дават, ни работи като мотивация да дадем най-хубавото от себе си , да намерим сили да се оправим с провокациите.

Често със свои лични проблеми като „ естествени “ хора денем, в моменти на тествания супергероите дохвърчат с фантастичните си сили и връщат справедливостта и салдото в живота .

 момче дете супергерой суперсили iStock

Най-голямата им свръхсила не е летенето или умеенето да отблъскват патроните с ръка, а вярата, която носят със себе си. Историите за супергероите съществуват, с цел да ни припомнят, че в действителност героите са към нас , че и самите ние можем да сме такива, изключително в очите на нашите деца.

Още от ранна възраст, някъде към 5, когато възприятието за правдивост у децата е най-изострено, се появява н уждата от супергерой, от коректив, който да отдели положителното от неприятното, да накаже злото и да помогне на справедливостта да спечелва . Присъствието на подобен супергерой в живота на детето може да улесни родителите при възпитанието и построяването на потребни привички.

Такъв образец е Регулациус – супергероят на здравето. Неговата мощ се крие в шишенце здравословна напитка със същото име и неговият облик може да помогне на фамилията да се погрижи за здравето на децата по прелестен и за тях метод посредством образеца на супергероя. Продуктът контролира имунна система на дребните герои и ги прави по- устойчиви на въздействието на вируси и настинки.

 Регулациус Vedra International

Съдържащата се в Регулациус специфична Регулат Есенция (REGULATESSENZ®), основана посредством патентования способ на каскадна ферментация на точно селектирани пресни органични плодове, зеленчуци, ядки и подправки , е тайната съставна част, която стои в основата на положителното детско здраве. Поради това Регулациус е скъп асистент на всеки родител в битката с честото боледуване, спомагайки за:
Регулиране на имунната система Подобряването на производството на сила Намаляването на оксидативния стрес Повишаване на производството на ензими Има противовъзпалителен резултат, подобаващ при остри вирусни инфекции Антибактериален резултат Премахване на изтощението и умората

Регулациус въздейства на всички регулаторни процеси в тялото и поддържа вярното развиване на имунната система. За здрави деца и спокойни майки в сезона на грипа повикайте на помощ супер героя Регулациус!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР