Питах ги защо не реагират на престъпления, а сега гонят

...
Питах ги защо не реагират на престъпления, а сега гонят
Коментари Харесай

Протестър арестуван в Пловдив. Той: Нищо не съм направил!

„ Питах ги за какво не реагират на закононарушения, а в този момент гонят момчета. Искат да ме отведат в районното, при изискване че им дадох персоналната ми карта за инспекция ”. Това споделя арестуваният млад мъж на митинга на Околовръстното във вторник следобяд. Той бе задържан поради нарушение на публичния ред, а сега, в който служителите на реда го прибраха в патрулния автомобил, протестиращите го обиколиха и им попречиха да потеглят.
Читател на TrafficNews.bg изпрати клип, в който се чуват разнообразни викания на протестиращите, които приканват униформените да пуснат арестувания. Заради блокадата се наложило патрулката да излезе от кръстовището на заден ход.

Ето какво споделя младия мъж, до момента в който е с белезници в патрулката:


Припомняме, жителите на пловдивския квартал Коматево стачкуваха с плакати " Искаме си пътя " и " 1 км равно на 365 дни " поради бавния ремонт на стратегическия път. Хората настояват, че на " Коматевско шосе " се работи извънредно постепенно и има доста дни, в които служащи по трасето няма. За да стигнат до града, всяка заран пътуването им лишава към половин час. А коли за спешна помощ или пожари коли до тях обикновено не могат да стигнат.

От община Пловдив обясниха, че ремонтът на пътя се е забавил поради открити археологически разкопки. По думите на кмета Иван Тотев под всеки сантиметър от двукилометровото трасе е открита археология. Именно археолозите са забавили ремонта с половин година.

В същото време стотици коли от квартала се пробват да се придвижват по обходния маршрут. Задръстванията заран и вечер са пъкъл, описват хората. Търговските обекти по продължение на улицата пък са пред фалит
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР