Писториус беше на върха на славата си и един от

...
Писториус беше на върха на славата си и един от
Коментари Харесай

Южноафриканският олимпийски бегач Оскар Писториус получи условно освобождаване 10 години след убийството на приятелката си

Писториус беше на върха на славата си и един от най-уважаваните спортисти в света, когато умъртви Стеенкамп. Той я простреля няколко пъти в банята на вилата си в Претория в ранни зори с лицензирания си 9-милиметров револвер.

Олимпийският бегач Оскар Писториус с двойна ампутация получи условно освобождение в петък, 10 години откакто простреля приятелката си през вратата на тоалетната в дома си в Южна Африка в ликвидиране, което раздруса света.

Говорителят на Министерството на наказванията Сингабако Нксумало сподели, че Писториус ще бъде освободен от пандиза на 5 януари. Неговото условно освобождение ще пристигна с условия, в това число да не напуща региона на Претория, където би трябвало да живее, без позволение от управляващите. Писториус също ще участва на стратегия за справяне с проблемите си с гнева си, сподели Нксумало, и ще би трябвало да поставя общественополезен труд.

Условията за условно освобождение на Писториус ще бъдат в действие за пет години, сподели Департаме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР