Пистолетът, с който 6-годишно дете застреля собственик на заведение в

...
Пистолетът, с който 6-годишно дете застреля собственик на заведение в
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ ГЕРБАДЖИЯТА СОБСТВЕНИК НА ПИСТОЛЕТА, С КОЙТО ДЕТЕ УБИ МЪЖ: Мушкал с нож до смърт през 2012 година и...

Пистолетът, с който 6-годишно дете простреля притежател на заведение в село Виноградец, е на ръководителя на Общинския консултант в Септември и член на ГЕРБ Лазар Влайков. Той е арестуван, оповестиха от ОДМВР – Пазарджик за „ Фокус “.

Пистолетът е законно притежаван. Влайков е арестуван за 24 часа, а работата по случая продължава.

Малко преди среднощ в питейно заведение в село Виноградец чествали рождения ден на 6-годишното дете и един гостите извадил законно притежавания си военен револвер. Започнала замяна на оръжието, което попаднало и в ръцете на детето. То стреляло несъзнателно и ранило смъртоносно притежателя на заведението. Тялото му е откарано за аутопсия в „ Съдебна медицина” - Пазарджик.

През януари 2012 година Лазар Влайков е бил изключен от структурата на ГЕРБ, откакто намушкал с нож 40-годишен мъж от Пазарджик. Инцидентът е станал на пътя сред селата Бошуля и Карабунар с два леки автомобила - „ Пежо ", ръководен от 40-годишния мъж, и „ БМВ " с лидер 27-годишната Анелия С. от Виноградец. Проблемът зародил, тъй като никой от двамата водачи не превключил на къси светлини.

При абсурда съветникът от ГЕРБ нанесъл голям брой порезни рани в региона на гърдите и гърба на 40-годишния Тодор. Лекари от университетската болница "Свети Георги " избавят ранения при незабавна интервенция, а Влайков е арестуван. По случая е формирано произвеждане. Тогава Влайков е изключен от структурите на ГЕРБ.

След случая през 2012 година той е изключен, само че близо година по-късно той още веднъж кандидатствал за участие в партията. Бил признат, тъй като все още против него не е имало влезнала в действие неоправдателна присъда. Като претендент за ръководител на общинския съвет той показал удостоверение за съдимост, от което ставало ясно, че той е неосъждан.

Осведомени източници оповестяват, че се чака инспекцията на полицията по случая и евентуално Влайков ще бъде изключен наново от партията.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР