Пистолетът, който е убит мъжът във Виноградец е на председателя

...
Пистолетът, който е убит мъжът във Виноградец е на председателя
Коментари Харесай

Ексклузивно и първо в БЛИЦ! Нови потресаващи разкрития за трагедията във Виноградец! Пистолетът, с който 6-годишно дете уби кръчмар, е на...

Пистолетът, който е погубен мъжът във Виноградец е на ръководителя на общинския съвет в Септември. Проучване на БЛИЦ сподели, че задържаният поради снощната покруса във Виноградец е Лазар Влайков. 44-годишният мъж е ръководител на общинския съвет в община Септември.

Детето, което е умъртвило притежателя на заведението е племенник на Влайков. Разследващи обясниха пред БЛИЦ, че детето инцидентно е взело револвера, без никой от възрастните да го види. Компанията е била подпийнала и никой не е следил дейностите на момченцето.

Оръжието е било заредено и законно притежавано. Председателят на общинския съвет е с чисто правосъдно минало и досега не е имал никакви престъпни прояви.

Застреляният притежател е 47-годишен и се споделя Наско. Той е прострелян в тялото.

От полицията разясниха пред БЛИЦ, че станалото е безусловно безразсъден случай. Детето е доста уплашено и уплашено и с него работят психолози.

Както БЛИЦ заяви 6-годишно момче несъзнателно простреля и умъртви притежател на заведение в село Виноградец. Късно нощес компания чествала рождения ден на момченцето.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР