Пистолет, използван от покойния актьор Шон Конъри като Джеймс Бонд

...
Пистолет, използван от покойния актьор Шон Конъри като Джеймс Бонд
Коментари Харесай

Пистолет на Шон Конъри като Бонд беше продаден за 256 000 долара

Пистолет, употребен от починалия артист Шон Конъри като Джеймс Бонд в първия филм от поредицата за приключенията на сътрудник 007, беше продаден на търг в Бевърли хилс за 256 000 $, съобщи Ройтерс, базирайки се на аукционна къща "Джулиънс окшънс ".

Предварителната оценка на оръжието беше сред 150 000 и 200 000 $.

Деактивираният полуавтоматичен револвер Валтер Политическа партия, който дружно с по-малкия си модел ППК се трансформира в едно от най-известните изображения на филмовия франчайз, е употребен от Конъри в първата продукция от поредицата - "Доктор Но " от 1962 година

Шон Конъри, който ще бъде запомнен като първия екранен Джеймс Бонд, умря на 90-годишна възраст на 31 октомври.

От "Джулиънс окшънс " оповестяват, че наддаването за револвера е спечелил покупател от Америка, който е гледал всички филми за Джеймс Бонд дружно с децата си. Новият притежател на оръжието е поискал да резервира анонимността си.

Сред останалите лотове, продадени на търга, е шлем, основан за Том Круз във кино лентата "Топ Гън ", за който е платена сумата от 108 000 $.

Мечът, употребен от Брус Уилис в "Криминале ", е сменил притежателя си против 35 200 $, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР