Писна ми в моноспектакъла на Красимир Каракачанов да играем ролята

...
Писна ми в моноспектакъла на Красимир Каракачанов да играем ролята
Коментари Харесай

Симеонов: Писна ми да играем ролята на храст в моноспектакъла на Каракачанов

Писна ми в моноспектакъла на Красимир Каракачанов да играем ролята на шубрак - помни ли кой отвори вратата на Вътрешна македонска революционна организация за връщане в политиката.
 Преизбраха Каракачанов за водач на Вътрешна македонска революционна организация (снимки)  НФСБ се явява независимо на евроизборите
Това съобщи пред " Фокус " водачът на НФСБ и съпредседател на " Обединени патриоти " Валери Симеонов. 

 „ След като към този момент сме изказали своята позиция, че ние с „ Атака “ няма да се явим на евроизборите и два пъти публично сме отправяли покана към Вътрешна македонска революционна организация за диалози във връзка взаимно явяване на изборите и не сме получили отговор, просто това такова лицемерие и двуличие, че не ми се ще да го разясня, да не кажа някоя по-силна дума. Абсолютно лицемерие. За какво общо явяване ще ми приказват, откакто сме декларирали, че ние с „ Атака “ няма да се явим. Да не приказваме за държанието на Вътрешна македонска революционна организация. Издигнаха си лидер на листата, образуваха си избирателен щаб, взеха решение за независимо явяване на избори, наслагаха си билбордовете, налепиха си плакатите и откакто видяха, че сметките не излизат без НФСБ, тъй като то е ясно, че няма да излязат без НФСБ, само че май единствено на тях не им беше, айде в този момент аман-заман „ елате помагайте “. Извинявайте обаче, писна ми в моноспектакъла на Красимир Каракачанов да играем ролята на шубрак. Няма да стане тази работа “, разяснява Симеонов.

Според него в случай че имат предпочитание за взаимно явяване, би трябвало да дойдат на договаряния без предварителни условия.

„ Не участваме в договаряния с предварителни условия. Никога не можем да си позволим някой да ни изнудва. Като ми прави изказвания Каракачанов, желая да го попитам помни ли кой му отвори вратата за връщане в политиката на Вътрешна македонска революционна организация на изборите през 2014 година? Помни ли кой му отвори вратата на изборите за президентска двойка, уточни той.

Симеонов акцентира, че Вътрешна македонска революционна организация са декларирали независимо явяване на изборите, само че в случай че трансформират решението си, могат да го обсъдят с НФСБ, които към момента не са взели изрично решение. 

" Ние вероятно до няколко дни, в случай че решат да дойдат на договаряния, към този момент няколко пъти сме ги канили, да заповядат. Ако не дойдат, по-скоро ние се явяваме независимо, а на „ Атака “ и Вътрешна македонска революционна организация им пожелаваме триумф в взаимната битка за  Европарламента “, сподели още Валери Симеонов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР