Писмо за дългове роди нов скандал в здравната системаПисмо за

...
Писмо за дългове роди нов скандал в здравната системаПисмо за
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на “Труд” в събота, 17 февруари 2018

Писмо за задължения
роди нов скандал
в здравната система


 03_01

Писмо за задълженията на Националната здравноосигурителна каса към страни членки на Европейски Съюз стана мотив здравният министър Кирил Ананиев да изиска оставката на шефа на ведомството проф. Камен Плочев. В документа, изпратен в Народното събрание и прочетен от Жельо Бойчев пред депутатите, се показва, че касата дължи над 270 млн. лв. и се постанова актуализация на бюджета й с най-малко 140 млн. лева

Борисов прикани за
положителни връзки с Москва и Анкара


 04-01

Бързо приемане на България в Шенген, влизане на страната ни в чакалнята на еврото (ERM2), инфраструктурно присъединение на Западните Балкани към Европейски Съюз и положителни връзки с Русия и Турция. Това бяха главните послания, които министър председателят Бойко Борисов насочи към водачите, участващи в конференцията по сигурността на тематика “Нови хрумвания за Европа ” в Мюнхен.

Без фасул и чеверме
на плажа
това лято


 07-1

Промени в Закона за Черноморското крайбрежие ще спрат предлагането на готвени ястия по плажовете. Това анонсира във Варна при учредяването на регионален съвещателен съвет по туризма вицепремиерът Валери Симеонов. “Не е редно в условия, които не дават отговор на обикновени условия, на пясъка да се оферират чевермета, шкембе супа, фасул ”, разясни той.

Мюнхен – финален опит за стоп на ескалацията с Русия

 11_kuti

На процедура Европейски Съюз не взе участие като страна по нито един от главните контракти, засягащи сигурността на Европа – разбор на Димитър Гърдев

Лъженауката хомеопатия ни дебне отвред

 Иван Юхновски

Интервю с учен Иван Юхновски, някогашен ръководител на Българска академия на науките

Тайното оръжие на Израел

 израел, войска, дами

С какво се занимават в свободното си време хубавиците, които служат в редовете на Израелската войска? Ако съдим по фотосите, обичат да се фотографират и да разгласяват фотосите в мрежата Инстаграм. И по този начин да радват погледите и да провокират въображението на стотиците и хилядите си почитатели.

Специално гратис приложение: Новото елегантно списание “Труд фамилия”

 01-tv
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР