Писмени откази за срещи са получени официално от БСП За

...
Писмени откази за срещи са получени официално от БСП За
Коментари Харесай

Променя се графикът за срещи на контактната група на Плевнелиев и Паси

Писмени отводи за срещи са получени публично от „ Българска социалистическа партия За България “ и „ Продължаваме Промяната “.
Следвайте " Гласове " в.

Контактната група, ръководена от Росен Плевнелиев и Соломон Паси, отсрочва за на следващия ден договарянията с парламентарните групи, оповестиха от пресофиса на Плевнелиев. Първоначално тази заран беше обявено, че първата планувана среща е с обединението ГЕРБ- Съюз на демократичните сили и тя ще се организира към 15 ч. през днешния ден в Народното събрание.
Изборът на ръководител на Народното събрание (НС) е главен приоритет за депутатите, показват от контактната група и означават, че срещите ще стартират откакто този избор бъде изработен. 
„ С вярата, че в границите на днешния ден народните представители ще съумеят да изберат ръководител на Народно събрание, с което ще се възвърне духът на съгласие, графикът на срещите се трансформира “, се показва в известие на контактната група. 

За 21 октомври, петък, в 10 ч. е планувана среща с обединението ГЕРБ-СДС. По-късно – в 11:30 ч., е планувана консултация с „ Български напредък “, а след тях в 14:00 ч. – с Движение за права и свободи. 
Писмени отводи за срещи са получени публично от „ Българска социалистическа партия За България “ и „ Продължаваме Промяната “.
Сформирането на контактната група беше оповестено от водача на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция след парламентарните избори, когато той разгласи, че в преговорните екипи за сформиране на държавно управление ще бъдат поканени хора с евроатлантическа известност. 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР