Писмата със сигнали до БДЖ относно нередности изглежда пътуват по-бавно,

...
Писмата със сигнали до БДЖ относно нередности изглежда пътуват по-бавно,
Коментари Харесай

Имейлите до БДЖ често пътуват и стигат по-бавно от влаковете

Писмата със сигнали до БДЖ по отношение на нередности наподобява пътуват по-бавно, в сравнение с е обикновено – освен това даже известия, пуснати по електронната поща. Това твърди четец на Actualno.com, който се свърза с редакцията след материала ни: " БДЖ получава недоволство по електронната поща за 20 дни! ".
В новия случай се оказва, че отговор идва 9 дни, откакто е пуснат съответният имейл. И още веднъж, както и в първия случай, оправданието за забавянето е " механически аргументи ".
Сигналът се отнася до състава на трен 82209, който пътува от гара Долна Махала до Пловдив. Според читателя ни влакът се състоял от единствено 2 вагона, т.е. бил е препълнен. Отделно, читателят ни е човек с двигателни проблеми и за него е било още по-трудно да успее да се качи. " По това направление пътуват основно пенсионери и хора с увреждания, което прави пътуването същински пъкъл. Надявам се вземете ограничения, най-малко през почивните дни, когато ги няма така наречен работен влакове и има повече свободни ЕМВ влакове (електрически мотриси) ", написа мъжът.
10 дни по-късно от БДЖ връщат отговор, съгласно който „ в границите на три месеца от датата на приемане на сигнала “ ще има и финален отговор. А окончателният отговор, който въпреки всичко идва, е с дата на писмото 20.04.2018 година, откакто читателят ни още на 19 март подава сигнал до транспортното министерство и отговорът идва от изпълнителния шеф на Холдинг БДЖ Владимир Владимиров. Това, в случай, че де факто вторият сигнал е пуснат на 15 април, а първият отговор на БДЖ се връща на 24 април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР