Пищно хавайско парти спретна красивата синоптичка Никол Станкулова по повод

...
Пищно хавайско парти спретна красивата синоптичка Никол Станкулова по повод
Коментари Харесай

Никол Станкулова с хавайско парти за ЧРД, бременността започва да личи на синоптичката

Пищно хавайско празненство спретна красивата синоптичка Никол Станкулова във връзка 30-ия си рожден ден, научи "България Днес ".

Бременната с първото си дете моделка предложения най-близките си другари на частно празненство в къщата си в квартал Симеоново, с цел да отпразнуват кръглата й годишнина край басейна в големия двор на тузарския парцел, където живее с дългогодишния си другар Теодор Минев.

Със фотоси от лятното празненство с хавайска тема се похвалиха Гала и мъжът й Стефан, най-хубавата другарка и колежка на Станкулова - Зейнеб Маджурова, Радо Тушев, прочут като гласа на "Биг брат ", както и някогашната възлюбена на певицата Люси Дяковска - Камелия Веселинова.
Именно на един от фотосите с Тушев се вижда, че бременното коремче на другояче фината и слаба Никол е почнало да й проличава.

Станкулова беше избрала стилна рокля с ресни, решена в алено, и високи токчета, а на купона за персоналния й празник присъстваше и известният и обичан на родните звезди дизайнер Борче Ристовски.

Само преди месец Ристовски облече друга известна русокоска за най-важния ден в живота й. Баснословно скъпата булчинска рокля на Светлана Василева за сватбата й с Гущеров е дело на младия гений. Това даде мотив за злословия, че доста скоро и Никол ще се възползва от услугите на стилния гуру, с цел да мине под венчилото.

"Никол към този момент е в шести месец, само че към момента пази пола на бебето в загадка ", издават сътрудници на синоптичката от Нова телевизия пред "България Днес ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР