Пищна сватба стяга легендарната юристка и сив кардинал на ГЕРБ

...
Пищна сватба стяга легендарната юристка и сив кардинал на ГЕРБ
Коментари Харесай

Искра Фидосова вдига сватба със сръбска звезда! Синът й се сгоди на Малдивите

Пищна женитба стяга именитата юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова, научи HotArena.

Синът на монтанската правистка Франсоа е предложил брак на дългогодишната си половинка Лора Стойкова на 12 февруари тази година. Официално двойката е обявила новината в обществената мрежа „ Facebook “, където под обявата за годежа към този момент месец не престават да валят поздравления и пожелания за дълъг и слънчев фамилен живот.

Синът на Фидосова се оказал затулен романтик и паднал на колене пред избраницата си по мечтания за всяка дама метод. Франсоа и Лора имали авансово планувана почивка на Малдивите, само че девойката не подозирала, че в багажа си обичаният й носи пръстен с бляскав елмаз, писа „ Ретро “.

След като пристигнали и се открили в ултралуксозния ризорт, Фидосов я завел на плажа и й предложил да се омъжи за него на брега на океана.

Влюбените са двойка от 7 години, а Фидосова още от пръв взор одобрила Лора за бъдеща снаха. Сватбата се чака да се случи идното лято. Още от в този момент са уговорили няколко сръбски звезди, които да огласят щастливото събитие. Сред тях са Неда Украден, Драгана Миркович, Миле Китич и други. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР