Пищна погача организира Златка Райкова на първородния си син Благой

...
Пищна погача организира Златка Райкова на първородния си син Благой
Коментари Харесай

Златка Райкова хукна по чалготеки след погачата

Пищна погача провежда Златка Райкова на първородния си наследник Благой Георгиев-младши . Плеймейтката събра куп приятелки, измежду които и Антония Петрова, които да орисат сина й точно на 40-те дни от раждането му.



Едно е ясно - следващото отроче на някогашния футболен национал не може да избяга от попрището на татко си. Макар множеството майки да залагат на нежни цветове и анимационни герои за празниците на своите новородени, русата Златка държи тематиката на тържеството да е футболна и всичко да е в яркозелен цвят.


Тя предложения най-близките си приятелки като съблюдава редица български традиции. Сред приятелките не се открояват имена от родния елит. Единствено Ваня Червенкова показа, че не е съумяла да участва на събитието, само че изпрати специфичен подарък на бебето.


Златка пусна няколко фрагмента от погачата, в това число и фотография на бебето, само че несъмнено, със закрито лице, както е съвременно сега. "Погачата на моята обич. Обичам ви, Благой Георгиев и Благой-джуниър. Благодаря на всичките ми приятелки ", написа в обществените мрежи русокоската.


След женското празненство, дамите се трансферираха в столична чалготека. Там се включи и гордият татко Благой, за който това е четвърто дете. До дребните часове на нощта родителите куфяха под ритмите на родните чалга шлагери в компанията на някои от най-верните си другари, написа "България през днешния ден ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР