Пищен прием ознаменува изписването на първородния си внук Адмир, видя

...
Пищен прием ознаменува изписването на първородния си внук Адмир, видя
Коментари Харесай

Кралски купон за внук N1 на Доган. Вижте как се казва

Пищен банкет ознаменува изписването на първородния си внук Адмир, видя само ПИК. На празненството, състояло се в столичния ресторант „ Корията “, участваха над 100 души. Заведението бе декорирано от организация за декорация със специфична арка, която посрещаше гостите на входа.

На нея бе изписано с огромни букви и името на пеленачето. Освен музикална стратегия, отрупани маси със скъпарски блюда и първокласен алкохол, гостите се любуваха и на 15-минутна луксозна заря в чест на внучето на Сокола. Център на внимание на приема бяха младата майка Памела и щастливият баща Демир, които получиха стотици скъпи блага за сина си. Почетният ръководител на Движение за права и свободи стана дядо на 13 декември.

Снаха му Памела роди по натурален път в „ Майчин дом “ и бе изписана единствено 4 дни след щастливото събитие. Малкият Адмир носи първата писмен знак от името на дядо си, само че не е кръстен на него по експлицитното гледище на политика. Синът на Сокола и приятелката му са дружно от по-малко от 1 година и станаха родители без годеж и женитба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР