Пишман ревюциенори, от които би се засрамил и Макиавели, опитват

...
Пишман ревюциенори, от които би се засрамил и Макиавели, опитват
Коментари Харесай

Потомците на Макиавели пробват да запушат страната

Пишман ревюциенори, от които би се засрамил и Макиавели, пробват да запушат още веднъж страната.

Движението по разнообразни пътни артерии през днешния ден беше спирано за по няколко часа, което тук-там изостри напрежението до границите на физическия конфликт сред недоволни водачи и стачкуващи.

Първите тапи се образуваха по пътя за  граничен пункт " Калотина "  и в двете направления по обяд поради обсада на шосето.

Последва шофиране с мудна скорост по  автомагистрала " Тракия " , което провокира внезапно натоварване на придвижването в петъчния ден.

За малко през днешния ден бе блокирано и придвижването по  " Дунав мост " .

Страстите се разгорещиха и във Варна. Там протестиращите за миг бяха изоставени от полицейската защита и минути по-късно се стигна до сблъскване, при което автомобил удари леко една от недоволните.

Най-близо до физически конфликт беше на  основния път Е-79  между Благоевград и Симитли.

Според кореспондента на БНР се е стигнало до конфликт с полицията, която обаче не е разрешила да бъде спряно придвижването. За малко протестиращите оковали и автомобил на жандармерията.

Спокойна е обстановката на  митинга пред Министерския съвет в София  тази вечер.

Протестиращи блокираха  " Хаинбоаз " - Прохода на републиката край село Димовци. Образуваха се големи колони. Хората пропущат коли с дребни деца, заболели и коли за спешна помощ.

Понеже всеки желае да стигне по-бързо, на моменти се затруднява коридорът за коли за спешна помощ и за хора, които имат незабавна потребност да преминат.

На място дойде и полиция.

Протестиращите не имат вяра на това, което сподели премиера Борисов, а предложенията му не се посрещат с доверие.

Палатковите лагери на протестиращи на Орлов мост и пред Министерски съвет остават в София. В региона на президентството започнаха още веднъж да се събират жители за обичайното си шествие в триъгълника на властта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР