Пишман моторист два дни разиграва ченгетата в курорта Слънчев бряг,

...
Пишман моторист два дни разиграва ченгетата в курорта Слънчев бряг,
Коментари Харесай

Моторист два дни разиграва полицаите в курорта Слънчев бряг


Пишман моторист два дни разиграва ченгетата в курорта Слънчев бряг, обикаляйки улиците с кросов мотоциклет със заличени две числа от регистрационния номер. За това оповестява Флагман.бг, базирайки се на безсънен жител, станал директен очевидец на случилото се сред 15:30 и 15:45 часа през днешния ден в региона на кръстовището, водещо към Автогарата.

Вчера този мотоциклет с великотърновски номер за пръв път е бил засечен от мобилните патрули в Слънчев бряг, препускайки с гневна скорост сред пешеходци и коли.

Ченгета погнали нарушителя, само че той съумял да им се изплъзне.

Днес, към 15 часа провокаторът още веднъж се появил с мотора, изографисан с "изригнал " фалос върху втората част на регистрационния номер. Този път обаче каскадите му се оказали извънредно несполучливи.

След към 300 метра гонка по основната улица на курорта, „ състезателят” се блъснал челно в сив ван, чийто водач въобще не подозирал, че ще стане част от екшъна.

Мотористът за благополучие бил с каска и по този начин е предпазил главата си от размазване в дясната част на предното стъкло, където ясно се виждат следите от удара.

Кросовият мотор е безусловно извит на осмица, само че за цялостен шок на всички участници в придвижването – пешеходци, водачи и ченгета, изхвърчалият на 3-4 метра разстояние юноша постепенно се изправил и даже направил няколко крачки без да залита.

Засега е открито единствено, че „ безсмъртният” е от Харманли./fakti.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР