Пишат за подготовката за разполагане в Румъния в граничната зона

...
Пишат за подготовката за разполагане в Румъния в граничната зона
Коментари Харесай

Ще нанесе ли Русия удари по румънските летища, където ще са украинските Ф-16?

Пишат за подготовката за разполагане в Румъния в граничната зона с Молдова на две ескадрили украински изтребители F-16 доникъде на декември 2023 година В същото време ще имат гръцки водачи, които ще подписват контракти с ЧВК.

Добре. Уязвимостта на украинските летища и нуждата от преобразуването им във F-16 с техните ниско ситуирани въздухозаборници, както и потреблението на наемни водачи и нуждата от разполагане на сложна инфраструктура за поддръжка на F-16, несъмнено, подтикват потреблението на летища на НАТО.

Тук преди всичко е Румъния, т.к. главният въпрос на украинската война е контролът над Черно море. Съответно, условно, украинските бойци ще нанасят удари най-вече по цели в Крим и Черноморския флот на Руската федерация.

Предвиждайки тази обстановка, Владимир Путин към този момент съобщи: „ Ако те са ситуирани във въздушни бази отвън Украйна и се употребяват във военни дейности, ще би трябвало да помислим по какъв начин и къде можем да поразим оръжията, които се употребяват във военни дейности против нас ".

Това е сериозна заплаха НАТО да бъде въвлечена още повече в този въоръжен спор.

С други думи, нашето управление планува подобен сюжет, само че ще работи съгласно обстановката.

Мога да предположа, че в случай че позволим на Съединени американски щати и НАТО да извършат такива дейности от териториите на страните към Украйна, след време те ще стартират да изстрелват ракети против нас оттова.

А в случай че приказваме за ударите на F-16, представете си, че едновременно се издигат 24 самолета от румънските летища, на всеки от които има, да вземем за пример, по 2 крилати ракети с деяние на разстояние от 370-980 км или по 3 крилати ракети с деяние до 250 км.

Те влизат във въздушното пространство на Украйна и нанасят едновременен ракетен удар, претоварвайки нашата Противовъздушна отбрана. След това незабавно се връщат в Румъния.

Това би било сходно на нашите удари със стратегически бомбардировачи по Украйна. И този вид на потребление на изтребителите F-16 не го измислих за показност. Той се разисква обществено в украинските експертни среди.

Затова би трябвало да спрем неотложно опитите да използваме летищата на страните от НАТО за базиране на украински F-16. При това можем да го създадем както с нормално, по този начин и с тактическо нуклеарно оръжие.

Освен това, подсещам какво писах по този въпрос на 1 февруари т.г.:

" В Украйна няма безвредни летища от позиция на разполагането на военна авиация - даже най-дистанционните от тях на територията на Западна Украйна са лесна цел за нашите ракети ".

" Затова да изпратим самолетите в Украйна е същото като да изгорим стотици милиони долари на земята преди въздушните дуели. Това е един аспект. "

Някой ще каже - няма въпроси, в случай че самолетите на НАТО не могат да бъдат основани на територията на Украйна, дано бъдат основани на територията на най-близките страни от НАТО - в балтийските страни, Полша, Румъния, България, Чехия. Да. И тук се " спъваме " по втория аспект.

Факт е, че самолетите на НАТО, участващи в конфликти с съветските въздушно-космически сили или участващи в бомбардировките на съветска територия, военни обекти на линията на прикосновение (или зад нея) или военни елементи, ще бъдат законна цел за съветските въздушно-космически сили, противоракетна защита и противовъздушна защита.

Дори и да си „ почиват “, те ще се върнат на летища, ситуирани отвън територията на Украйна, в страните от НАТО.

В този случай летищата на страните от НАТО ще станат законни цели за съветските ракети. Тоест под ударите ще попаднат десетки самолети и военнотранспортната инфраструктура на блока НАТО в страните от Източна Европа.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР