Пиша своята програма със столичани. За мен са важни и

...
Пиша своята програма със столичани. За мен са важни и
Коментари Харесай

Левите искат от Манолова да изгони мутрите от общината

" Пиша своята стратегия със столичани. За мен са значими и концепциите на партиите, които ме поддържат " . Това съобщи претендентът за кмет на София Мая Манолова на среща с Българска социалистическа партия, АБВ, Движение 21, БСДП .

Безспорно госпожа Фандъкова се старае и поставя старания, само че дали й се получава,попита тя. Има ли другарски бизнес кръг към кмета , този въпрос зададе още съперникът на Йорданка Фандъкова.
 И Фандъкова, и Манолова гледат с вяра към градската десница
И Фандъкова, и Манолова гледат с вяра към градската десница

Това съобщи Димитър Ганев от " Тренд "

Проблемите са общи, съгласно Манолова. Няма несъгласие в желанието да се промени методът, по който се ръководи София, увери тя. Бившият омбудсман ще направи проверка на договорите по огромните публични поръчки в столицата . Ще ревизира и глобите, които е наложила Йорданка Фандъкова. Всеки контракт ще бъде на уеб страницата на общината и всеки разход ще бъде очевиден за столичани в действително време, даде обещание Мая Манолова.

За водача на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов тази среща е предстояща.
 Българска социалистическа партия поддържа Мая Манолова за кмет на София
Българска социалистическа партия поддържа Мая Манолова за кмет на София

Соцводачът желае сериозен диалог по концепциите на левицата за локално ръководство

Той благодари на някогашния омбудсман, че приела поддръжката на левицата. Ние сме дружно и обединени за коренна смяна на ръководство на столична община, посочи той. " Ние си слагаме за цел да превърнем София в съвременна европейска столица ".

Освен това концепцията им е столицата да стане зелен, чист град, който се ръководи транспарантно.

ГЕРБ обединили непобедимото, съгласно Паргов. Лявото от дълго време не било толкоз консолидирано , а и десните се включили към тях. Мая Манолова събра несъбираемото и немислимото , похвали я водачът на столичните червени. Иначе проблемите на София било ясни и забележими за всички. Калоян Паргов вижда в тези избори реванш за изборния резултат през 2015 година

2019 година е година на ново начало, на смяна, уверен е социалистът .

Лидерът на Движение 21 Татяна Дончева акцентира, че в кандидатирането на Манолова тя вижда опция да се случи това, което тя като претендент за кмет преди 15 години не е съумяла - да спре корупцията . В нейния триумф ще видя реализация на моите тогавашни фантазии, посочи също Дончева.
 София диша доста мъчно, единствено акулите се усещат в свои води, счита Мая Манолова
София диша доста мъчно, единствено акулите се усещат в свои води, счита Мая Манолова

Мая Манолова показа акценти от програмата си

Подкрепящите я партии дават обещание техните съветници да поддържат кмета. " Мутрите да изоставен общината " , заръча Дончева . Пробив в София значи пробив в страната, уточни тя. Ние златна ябълка в Столична община не виждаме, виждаме канална яма , акцентира още водачът на Движение 21.

Златна ябълка можело да се появи в Следствен отдел към окръжна прокуратура, само че трябвало да се изринат доста авгиеви обори. Ние се борим за свободата, за демокрацията, разгласи Татяна Дончева.

Емил Кало, като представител на АБВ, разяснява, че поддръжката на партията за Манолова не била спонтанна, а резултат от авансово разискване на нейната платформа. Партията на Румен Петков имала нюансови забележки .

" Осъзнавам голямата отговорност и вярата на столичани за смяна, с която е натоварена моята кандидатура за кмет ", посочи още веднъж Манолова. Тя даде обещание да впрегне цялата си сила в програмата. Тя има вяра, че ще промени модела на ръководство на София. Обеща столицата да се ръководи без корупция и клиентелизъм, с интерес за софиянци . Имам воля, имам сила, имам проект по какъв начин да осъществя смяната, закани се Мая Манолова. Левите обединения застанаха с подписа си зад платформата на Манолова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР