Писателят Радослав Парушев е получил 1500 лв. сметка за студена

...
Писателят Радослав Парушев е получил 1500 лв. сметка за студена
Коментари Харесай

„Софийска вода” ужили писател с 1500 лв.сметка! Нито ще платя, нито ще остане без последствия, ядосва се Парушев

Писателят Радослав Парушев е получил 1500 лева сметка за студена вода, ожали се самият той във Facebook, видя HotArena.


Той се обръща към ръководещите сдружението " Софийска вода ": „ Във ваш голям интерес е да се свържете с мен и  да ме обясните по какъв начин точно съм генерирал сметка за вода от 1580 лева за един месец? Нито ще ви ги платя,  нито този случай ще остане без последици ”,  заявява създателят на „ Животът не е за всеки ”.

Няколко часа по-късно „ Софийска вода ” разясниха обявата му, заявявайки че са подготвени да прегледат неговия случай. ”Предвид неофициалния статут на обществената мрежа Facebook и да запазим вашите персонални данни, е належащо да се свържете с нас посредством някои от формалните ни канали ", пишат от сдружението.

Парушев не им остана задължен и отговори в същия жанр.

„ Предвид характера и естеството на вредите, които вашето сдружение ми е предизвикало, няма да се разминем с дежурния отговор, който ползвате. Искам да приказвам персонално с едно от лицата, което по закон ви съставлява, а точно - Борис Тренев или Франсоа Деберг, или да ме потърсят те, или лице, документално упълномощено от тях. Повтарям- вие да ме потърсите и да ми дадете пояснения, не аз да звъня на дежурния телефон. Иначе къде е постройката на Софийски Районен Съд, аз доста добре знам ".

Радослва Парушев е приключил юридическия факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. От 2002 година е член на Софийска адвокатска гилдия и оттогава работи като юрист в региона на интелектуалната благосъстоятелност и на правната уредба на телекомуникациите и новите технологии, написа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР