Писателят Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди със своето алтер

...
Писателят Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди със своето алтер
Коментари Харесай

Папи Ханс ще се пробва и в телевизията

 Писателят Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди със своето алтер его Папи Ханс, е на път да се захване с още едно амплоа, оповестява " Монитор “.

По неофициална информация, от bTV са решили да поканят изпълнителя на шлагерите " Кекс “ и " Суперпалав “ в новото си вечерно шоу, което ще се излъчва на мястото на предаването на Слави Трифонов. Става въпрос за лична графа на Папи, която той ще прави от мощния автомобил, с който се снабди неотдавна. Така 29-годишния пеещ стихотворец ще обикаля нощна София с колата си, ще вози забавни хора и ще споделя трагичните им ориси.

От малкия екран се тормозят единствено дали той ще се сработи добре с новия водещ на вечерното шоу. До момента от bTV не са удостоверили публично нито едно от имената, които се завъртяха в общественото пространство. За стола на водещия се спрягат имената на артиста Башар Рахал, музиканта Орлин Павлов, Росен Петров, както и едно ново лице – стендъп комикът Николаос Цитиридис. В обществените мрежи разясняват, че към този момент им е писнало от остарели муцуни и се надяват да не цъфне някой до болежка позната физиономия. Това обаче очевидно ще стане ясно в края на януари, когато ще започва вечерното шоу, написа още " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР