Писателят и експерт по политически пиар Нидал Алгафари гостува в

...
Писателят и експерт по политически пиар Нидал Алгафари гостува в
Коментари Харесай

Алгафари: Хората искат шоу, остава сега да изберем и Рачков за президент

 Писателят и специалист по политически пиар Нидал Алгафари гостува в " Неделята по Нова ", с цел да разяснява бурните политически процеси в България през последните седмици.

" ще се появи по някое време. Той постоянно е изказвал думички и реплики на сценаристите, които са му ги писали. За страдание ще ми липсват обаче комиците от малкия екран му. Остава да изберем и Рачков за президент и напълно ще я втасаме. "

" Този парламент няма по какъв начин да се задържи. Искаме или не желаеме политиката е шоу. Хората желаят да гледат шоу и си ги избраха. "

" За страдание Тошко Йорданов проговори. Начинът, по който стартира да приказва, доста олекна. Той и останалите сценаристи са едни доста положителни шоумени. "

" Слави и другите ще схванат, че това ще е доста тежка захапка, когато получат гласовете от ГЕРБ. Всеки избор на съмнение ще е един доста огромен пазарлък. Властта е извънредно нещо - има облаги, хубави, коли, секретарки. Това, което Народното събрание би трябвало да извърши, е да свика Велико Народно заседание ", приключи той
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР