Писателят е автор на Когато нациите не могат да изпълнят

...
Писателят е автор на Когато нациите не могат да изпълнят
Коментари Харесай

Изземването на руските резерви е правилното нещо, което трябва да направите

Писателят е създател на „ Когато нациите не могат да изпълнят отговорностите си: История на военните репарации и суверенния дълг “

От евентуалните геополитически възпламенителни точки през 2024 година вложителите би трябвало да наблюдават за натиска да се конфискуват запасите на Русия в задгранични централни банки, с цел да се финансира Украйна.

Миналия месец беше обявено, че западните страни интензивно изследват този ход като политическа опозиция в Съединени американски щати и на други места нараства до увеличение на директната финансова поддръжка за Украйна в нейната битка против нахлуването в Русия.

Изземването на активите породи опасения по отношение на следствията за финансовата система, а точно, че някои страни като Китай може да се опасяват, че запасите, държани в евро или долари, към този момент не са безвредни. Но те не би трябвало. Ако страните не нахлуват нелегално в други страни, парите им са в много огромна сигурност.

Европейски Съюз и Съединени американски щати би трябвало да вземат замразените активи на Русия и да ги дадат на Украйна. Това е п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР