Писателят Джордж Р.Р. Мартин – авторът на поредицата „Песен за

...
Писателят Джордж Р.Р. Мартин – авторът на поредицата „Песен за
Коментари Харесай

ОТ ЗАКЛЕТИТЕ ФЕНОВЕ: Джордж Р.Р. Мартин написал петия роман от сагата Песен за огън и лед?

Писателят Джордж Р.Р. Мартин – създателят на поредицата „ Песен за огън и лед”, на която се базира най-гледаният на всички времена сериал „ Игра на тронове”, към този момент е приключил петия разказ от сагата "Песен за огън и лед " - „ Ветровете на зимата” и работи по финалния „ Мечта за пролет”.

Това, несъмнено, е единствено доктрина на почитатели, споделена в уеб страницата Nedist.com, само че в нейна поддръжка работят мощни доказателства.

На първо място те показват, че през 2012 година, преди шест години, Джордж Р.Р. Мартин декларира, че е приключил главите на шестата книга още през 2010 година, само че освен това... той счита, че фентъзи романът "Ветровете на зимата " ще бъде оповестен през 2014 година и да – това беше преди четири години.

В началото на 2015 година пък той сподели, че счита, че книгата ще бъде приключена единствено след няколко месеца. По-късно същата година той съобщи ще тя ще бъде пусната при започване на 2016 година, само че това по този начин и не се случи.

През януари 2017 година пък Мартин разгласи, че има намерение да пусне „ Ветровете на зимата” по-късно същата година, само че тя мина и това още веднъж не стана. Сега той счита, че романът ще бъде отпечатан не по-рано от 2019 година.

Със сигурност има нещо необичайно в това, което се случва. Феновете са на мнение, че Джордж Р.Р. Мартин е притиснат от телевизионната поредност „ Игра на тронове”, която започва по претекстове от книгата му, само че се разви по напълно друг метод. Затова и конспираторите считат, че той ще пусне за щемпел романа едвам, когато и последната серия на паметната сага бъде излъчена. Новият 8 сезон на сериала пък се чака най-късно през лятото на идната 2019 година.

За почитателите остава утехата, че през ноември ще излезе книгата "Огън и кръв ", която споделя историята на рода Таргариен, а действието се развива 300 години преди този момент в "Песен за огън и лед ", оповестява Канал 3.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР