Писателят Джордж Мартин разкри подробности от снимащата се в момента

...
Писателят Джордж Мартин разкри подробности от снимащата се в момента
Коментари Харесай

С бели бродници, но без дракони в предисторията на „Играта на тронове“

Писателят Джордж Мартин разкри детайлности от снимащата се сега продукция за предисторията на събитията в „ Игра на тронове “. Действието се развива във Вестерос преди събитията от сериала. В изявление за Ентъртеймънт Уикли той описа забавни за почитателите на сериала неща.
Предисторията се развива 5 000 години преди " Игра на тронове ". Тя приключва със конфликта сред Белите бродници и хората.
Мартин споделя за 7-те царства на Вестерос. Според създателя, такова е било количеството на страните преди завладяването на Айгон.
„ Преди това са били 9, преди този момент - 12, а още по-рано - 100, единствено доста дребни ”, отбелязва писателят.
Снимките са в Северна Ирландия. Сценарият е на Мартин и Джейн Голдман.
В предисторията се появяват и Старк. Те се появяват от Първите хора. Дракони още няма, само че се появяват доста други същества. Зрителите ще видят Белите бродници, вълчищата (големите вълци, живели преди хиляди години) и мамути.
Първоначално действието се развива без Ланистър. Тяхното място ще заеме династията Кастерли.
Наоми Уотс, Наоми Еки и Дениз Гоф ще вземат присъединяване в лентата. Мартин отбелязва, че не употребява думата „ основна “ за функциите.
Вариантът за заглавие „ Дълга нощ “ още не е публично утвърден. Така се наричаше третият епизод от осмия сезон на „ Игра на тронове “. За сценаристът уместно е заглавието " Най-дългата нощ ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР