Писателят Джон Грийн определя новият си роман Костенурки до безкрая

...
Писателят Джон Грийн определя новият си роман Костенурки до безкрая
Коментари Харесай

За любовта и силата на приятелството разказва Джон Грийн в "Костенурки до безкрая"

Писателят Джон Грийн дефинира новият си разказ " Костенурки до безкрая " като " най-личния до момента в смисъла на това, че не се лимитира единствено до предишното ". В него читателят среща 16-годишната Аза, която прекарва всеки ден в битка с обсесивно-компулсивно психическо разстройство, също като Грийн.

Авторът признава, че има сходен проблем от детството си и дълго време не е намирал сили да приказва за това обществено. Споделя и че част от повода да съобщи посланието си под формата на живописен текст е точно желанието му да откри метод на изложение, който да му разреши да огледа на казуса като непряк наблюдаващ.

Шестнайсетгодишната Аза в никакъв случай не би се вглъбила в тайните на избягалия милиардер Ръсел Пикет, само че щом биват намесени премия от 100 хиляди $ и безстрашната ѝ най-хубава другарка Дейзи, жаждата за разкрития на Аза се пробужда. Двете дружно поемат към дългия път и необятните граници, които ги разделят от сина на Ръсел Пикет, Дейвис. Романът споделя за любовта и силата на дългогодишното другарство.

Аза се старае. Старае се да бъде добра щерка, добра другарка, добра ученичка и може би даже добър детектив, до момента в който в това време живее в непрекъснато стесняващата се серпантина на личните си мисли.

Читателите на " Детски Дневник " могат да се възползват от 10% отстъпка от цената в Ozone.bg при въвеждане на код Dnevnik10. Поръчай книгата с безвъзмездна доставка тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР