Писателската академия „Заешка Дупка“ обяви, че стартира нов прием за

...
Писателската академия „Заешка Дупка“ обяви, че стартира нов прием за
Коментари Харесай

Академията за млади писатели „Заешка Дупка“ стартира нов прием

Писателската академия „ Заешка Дупка “ разгласи, че започва нов банкет за дребни зайци от 9 до 16 годишна възраст, които обичат да пишат, да четат и които меко казано са влюбени в измислянето на истории и плуването в необятните светове на въображението. Машината на писането в Академията ще се завърти на 22-ри март и ще завърши на 9-ти юни, 2019 година.
Утвърдени поети и писатели ще оказват помощ на децата да се изкачат на първото ходило на специалността „ млад публицист “. Сред тях се подреждат имената на писателите и поети Петър Чухов, Рене Карабаш, Мартин Колев и Диана Петрова. Успехът на техните книги и достиженията им в областта на литературата сами приказват за тях.
Академията за млади писатели „ Заешка Дупка “ ще бъде разграничена на две заешки хралупи – в едната ще пишат най-малките курсисти, сред 9 и 12 годишна възраст. Писателските им срещи ще се състоят всеки понеделник от 17:30ч. до 19:30ч. Във втората хралупа ще пишат по-големите зайци, на възраст сред 13 и 16 години, които ще измислят светове всеки четвъртък, сред 17:30ч. и 19:30ч.

Освен заложените писателски занятия един път седмично, курсистите на „ Заешка Дупка “ JUNIOR, ще получат достъп и до богатата стратегия на Академията и прословутите Неделни събития, измежду които се открояват креативен уъркшопи, кино прожекция на специфичен детски филм, писателска разходка, среща с прочут детски публицист, литературно четене и мастилен дуел за млади писатели.
Заниятията на креативна Академия „ Заешка Дупка “ ще се организират в необикновено уютната конюнктура на Hour Space, което се намира в сърцето на столицата на ул. „ Иван Вазов “№38. Първите пет записани курсиста, ще получат преференциална цена за образованието, а от Академията оферират и погашение на таксата на равни вноски.
Приемът ще продължи до 20-ти януари, 2019 година.
Още детайлности и информация за нужните документи за банкет може да научите от формалния уебсайт на „ Заешката Дупка “: http://www.zaeshkadupka-academy.com/ от Фейсбук: https://www.facebook.com/zaeshkadupka.academy/ и на GSM: 0883 402 747.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР