Пирин (Разлог) излиза срещу Нефтохимик 2010 в трети решаващ мач

...
Пирин (Разлог) излиза срещу Нефтохимик 2010 в трети решаващ мач
Коментари Харесай

Ради Попов: Имаме сили да останем в битката

Пирин (Разлог) излиза против Нефтохимик 2010 в трети решителен мач от полуфиналната серия в Суперлигата. Волейболистите на Северин Димитров одобряват първенците в зала „ Скаптопара “ в Благоевград, защото зала „ Септември “ в Разлог не дава отговор на изискванията на НВЛ. Бургазлии водят серията с 2:0 победи. Играе се до три победи в пет срещи.

Ето какво сподели пред BGvolleyball.com посрещачът на разложани Радослав Попов :
" Със сигурност промяната на залата не е в наш плюс. В Разлог играем най-хубавия си волейбол и мъчно някой може да ни победи там, само че въпреки всичко залата в Благоевград е на едно доста положително равнище и се веселя, че ще играем там. Тук към този момент се придвижват въпросите към управлението, община Разлог и всички спонсори на клуба, които могат да насочат напъните към изграждане на нова зала в Разлог. Отборът играе на високо равнище този сезон и, с цел да има още по-големи триумфи, единствено с проекти за нови зали няма да стане. Иначе като цяло два дни упражняваме в Благоевград и нещата се получават. При състояние, че огромна част от почитателите ни от Разлог дойдат, плюс почитатели от Благоевград, може да се получи един заряд, който да наподоби нормалния от домакинските ни мачове в Разлог. Накрая обаче всичко опира до това, което сами си създадем в игрището. "
" Пирин постоянно има сили. Може би изпуснахме добра опция да вкараме втория мач в тайбрек - да стане още по-интересно в Бургас, само че продължаваме напред. Млади сме, предпочитание има за игра и най-после - каквото стане. Много разнообразни резултати могат да се получат, само че да забележим. Надявам се да се получи един забавен мач. Нефтохимик сигурно ще желае да завърши серията, а ние желаеме да останем в борбата. Надявам се да играем освободено и да покажем добра игра, до момента в който Нефтохимик ще бъде сигурно по-напрегнатият от двата тима ", приключи Попов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР