Пирин приема ЦСКА в събота в мач от 14-ия кръг

...
Пирин приема ЦСКА в събота в мач от 14-ия кръг
Коментари Харесай

Двама от Пирин аут за мача с ЦСКА

Пирин приема ЦСКА в събота в мач от 14-ия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион " Христо Ботев " е от 19:00 часа. Треньорът на орлетата Иво Тренчев няма да може да употребява преотстъпените от алените Александър Бучков и Симеон Александров поради съглашение с алените.

Първият още веднъж е с травма и е отвън сметките на благоевградчани, до момента в който вторият към момента не може да се пребори за титулярно място в състава, като е спомагателна алтернатива за офанзивата.

Защитникът Бучков попадна в групата на Пирин за мача от 1/16-финалите за Купата на България против Вихрен (1:0), само че през седмицата е получил нова контузия и не е ясно какъв брой ще отстъства. Симеон Александров взе присъединяване в 8 срещи в шампионата, само че е прокиснал на терена 419 минути, в които не съумя да се разпише.

Проблем пред Иво Тренчев е и контузията на Владимир Медвед, която не отшумява. Беларусинът взе присъединяване в осем мача за отбора през сезона, само че от известно време е навън поради мускулен проблем.

Преди провалянето от Лудогорец в последния кръг, орлетата бяха в серия от четири следващи мача без загуба след назначението на Иво Тренчев. В тях Пирин реализира три победи - над Хебър (2:1) Крумовград (1:0) и Етър (2:0). Сега благоевградчани влизат в сложна серия от дуели в шампионата, като с изключение на семейството на ЦСКА, следват визити на Черно море и Берое, както и вкъщи против ЦСКА 1948 преди ноемврийската пауза за националните тимове
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР