Пирин подписа договор с беларуския нападател Владимир Медвед, но отборът

...
Пирин подписа договор с беларуския нападател Владимир Медвед, но отборът
Коментари Харесай

Какво се случва с Медвед? Голмайсторът на Пирин от контролите още е без картотека

Пирин подписа контракт с беларуския нападател Владимир Медвед, само че тимът към момента не може да оправи документите му и да го картотекира.

Трябваше по последни информации той да е подготвен за мачовете след интернационалната пауза, само че в последна сметка времето си минава и нападателят продължава да си тренира просто за здраве.

23-годишният стрелец вкара впечатляващите 5 гола по време на другарските мачове и си завоюва контракт с " орлетата ", като едно от попаденията бе против ЦСКА.

За страдание обаче цялата неизясненост към клуба повлия отрицателно към неговото бъдеще.

Според информации на NOVSPORT.COM главната причина той да не бъде картотекиран досега са отговорностите на клуба към Национална агенция за приходите.

Все отново самият футболист се надява всичко към неговото бъдеще да бъде решено в най-скоро време и той да стартира да играе за клуба.

Медвед може да играе на няколко позиции на терена, като главните му позиции са крило и зад нападателя.

Той дойде в отбора от грузинския Сиони Болниси, а също така има във визитката си престой и в съветския Ростов, където бе съотборник с Ивелин Попов.

 Феновете на отбора също харесаха извънредно доста неговите изяви от контролите и също се питат какво се случва със самия футболист.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР