Пирин изненада Лудогорец с 1:0 на Хювефарма Арена“ в мач

...
Пирин изненада Лудогорец с 1:0 на Хювефарма Арена“ в мач
Коментари Харесай

Пирин шокира Лудогорец в дебюта на Неделев

Пирин изненада Лудогорец с 1:0 на „ Хювефарма Арена “ в мач от 22-ия кръг в efbet Лига. Единственото попадение беше осъществено от Преслав Йорданов от дузпа. Той се разписа в първата минута на добавеното време на първото полувреме. Победата е втора подред за орлетата в дома на първенеца.

направи формалния си дебют за отбора. Антон Недялков пък получи травма още по време на загрявката.

Загубата не разреши на Лудогорец да се приближи до ЦСКА-София. Вчера алените също се издъниха – 1;1 с Локомотив Пловдив. ЦСКА-София води с четири точки на зелените в класирането. Пирин пък се изкачи до 14-а позиция в елита с 16 точки.

Лудогорец имаше няколко положения, само че Десподов и Пипа не съумяха да преодолеят Максим Ковальов. Падт също трябваше да се намесва в 30-ата минута, с цел да избави удар на Чебрайло Макрецкис.

В 41-ата минута Раян Сенхаджи изведе Даниил Кондраков, който беше спънат в наказателното поле на Лудогорец. След дълго разглеждане на обстановката с VAR Ивелин Занев отсъди дузпа. Преслав Йорданов я осъществя за 0:1.

Шампионите натиснаха крепко през второто полувреме. Неделев на два пъти, Десподов, Игор Тиаго и Пиотровски имаха положителни благоприятни условия да изравнят, само че не не съумяха. Реферът даде девет минути добавено време, само че в тях Пирин изпусна втори гол – Марсел Бибишков се озова самичък против Падт, само че ударът му не беше прецизен.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР