Пирин изигра предпоследната си контрола в Турция днес и загуби

...
Пирин изигра предпоследната си контрола в Турция днес и загуби
Коментари Харесай

Пирин с първа загуба в Турция

Пирин изигра предпоследната си контрола в Турция през днешния ден и загуби от полския Термалика. Мениджърът Уорън Фийни даде цялостни 90 минути на юношите Кепов и Тасев, Вангелов изкара също съвсем час на терена.

За страдание мачът бе предшестван от тежък дъжд и буреносен вятър, който продължи и по време на дуела. В сложните условия двата тима сътвориха здрава борба, като на моменти имаше много твърди влизания.

За злощастие, още през първата част, наложително бе сменен Марян Алтипармаковски, който получи травма. Мариян Вангелов се появи на негово място и игра до края мача.
В края на полувремето, след групова неточност в защита, поляците от Терамлика съумях а да отбележат и единственото попадение в срещата.

През втората част пиринци главно се бранеха, като рядко поглеждаха към вратата на противника, изключително откакто заиграха с 10 души след 65-ата минута, когато контузен излезе и бранителят Контохристос. Въпреки това, орлетата на позволиха второ попадение и срещата завърши при резултат 0:1. Тасев получи отлична опция да изравни резултата в 90-ата минута, само че за жалост стреля във вратаря.

Утре, в 10:00, ще се играе и последната контролна среща, като Пирин ще срещне втория тим на Спартак (Москва).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР