Пирин, чрез своя официален сайт, излезе с позиция относно липсата

...
Пирин, чрез своя официален сайт, излезе с позиция относно липсата
Коментари Харесай

Пирин показа всички изцепки на Каранга в Благоевград и поиска наказание

Пирин, посредством своя формален уебсайт, излезе с позиция по отношение на неналичието на наказване за нападателя на ЦСКА-София Фернандо Каранга. Ето какво пишат благоевградчани, а желанието им за глоба е допълнено с видео от дейностите на бразилеца:

Уважаеми последователи на футбола, уважаеми сътрудници от футболните клубове в Първа лига,

ОФК Пирин ЕООД Благоевград изрично осъжда и възразява против неналичието на наказване за състезателя на ПФК „ ЦСКА-София “ – Луиш Да Силва Фернандо, за дейностите, провокациите и изцяло държание по време на срещата от 25-ти кръг на Първа Лига, сред ОФК Пирин и „ ЦСКА- София “.

Въпреки изобилието от видео и снимков материал, състезателят от тима посетител първо бе оставен на терена във всички 94 минути, а в следствие не бе даже охулен и осъден за държанието си по отношение на съперникови състезатели и аудитория.

У нас буди голямо неразбиране решението на Делегата на мача, Съдийския наблюдаващ и Главния рефер, държанието на състезателя Луиш Да Силва Фернандо да бъде оставено отвън протокола и отчета.
Цялостното безмълвие към дейностите на състезателя на „ ЦСКА-София “ са извънредно обидни за нашия клуб и последователи.

Нееднократно, комисии към БФС са се самосезирали в сходни случаи. Настояваме, това да бъде по този начин и в посочения от нас съответен миг.

Към актуалната си позиция прилагаме снимков и видео материал.

П.С.

Оставяме без коментар съдийството в дуела. Вярваме, че от съдийската комисия и експертите, които работят в нея и към нея, ще бъдат видяни десетките брутални бърка в ущърб на нашия клуб по време на въпросния дуел.

С Уважение
ОФК Пирин ЕООД Благоевград
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР