Пирин (Благоевград) публикува иронично обръщение по повод вчерашното изпадане на

...
Пирин (Благоевград) публикува иронично обръщение по повод вчерашното изпадане на
Коментари Харесай

Пирин към грешника в Благоевград: Благодарим Ви, г-н Тодоров!

Пирин (Благоевград) разгласява иронично послание във връзка вчерашното изпадане на отбора от Първа лига. То пристигна след груба съдийска неточност на рефера Станислав Тодоров, който призна гол от засада на Витоша (Бистрица) и в последна сметка това се оказа съдбовно за " орлетата ".

Ето обръщението на Пирин:

Благодарим Ви, господин Тодоров!

ОФК Пирин ЕООД Благоевград изрича откровените си благодарности на съдийската бригада в мача реванш от плейаута за класиране на бараж за място в Първа Лига.

Благодарим Ви господин Тодоров, най –вече на вас, за това, че имахте смелостта да определите орисите на десетки футболисти, чиновници на клуба, и най-много за това, че оставихте дълбока диря в сърцата и душите на правилните последователи на ОФК Пирин.

Благодарим Ви за безсънната нощ, за сълзите в очите на възрастни мъже, деца и дами.

Благодарим Ви, че показахте по какъв начин с едно решение доказахте теорията на Едуард Лоренц за Ефекта на пеперудата.

Благодарим на всички съдийски бригади от Елита. За дузпата в София против Левски, за анулирания гол във Варна, за дузпата в Бистрица, за още и още.

Благодарим Ви, че показахте на 250 деца от школата на ОФК Пирин, че не всичко зависи от тях, усърдието им в тренировките и спортната дисциплинираност.

Благодарим Ви, че ги мотивирахте да преследват фантазиите си – да станат професионални футболисти, и всичко да зависи от тях на терена. Или пък, да станат рефери?

Благодарим Ви и до нови срещи по футболните терени. Дали?
Първа лига 2 кръг, понеделник 21 май  Пирин (Благоевград) 1:2краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР