Пирин (Благоевград) постигна важна победа в борбата си за промоция

...
Пирин (Благоевград) постигна важна победа в борбата си за промоция
Коментари Харесай

Пирин успя да се справи с Кариана Ерден

Пирин (Благоевград) реализира значима победа в битката си за промоция в родния хайлайф. " Орлетата " надвиха с 2:1 при гостуването на водача Кариана (Ерден) в среща от 13-ия кръг на Втора лига.

Преслав Йорданов и Красимир Станоев се разписаха за Пирин, а в края Емануил Личев вкара за отбора на Веселин Великов, който досега през сезона не беше губил вкъщи. Кариана въпреки всичко остава на върха с 27 точки от 13 мача, Пирин е втори с 26 (също от 13 срещи), а на третото място към този момент е Локомотив (София), който има 25 точки от 11 дуела.

Първото полувреме на мача в село Ерден мина при равностойна игра. В десетата минута се наложи гостите да извършат насилствена промяна. Джон-Кристоф Аийна получи травма и бе сменен от Антон Карачанаков.

Първата доста чиста обстановка пред една от двете порти пристигна в 39-ата минута. Тогава Владислав Цеков стреля чудесно от отдалеченост, само че вратарят Петър Петров мазета в ъглов удар.

В 45-ата минута Преслав Йорданов откри за гостите. Нападателят получи топката на границата на наказателното поле и съумя да я прати в мрежата на Павел Станев - 0:1.

В 82-ата Красимир Станоев подпечата триумфа на гостите с прецизен изстрел от отдалеченост. Ударът не остави шансове на Станев, като топката се удари в гредата и по-късно влетя в мрежата - 0:2.

Секунди преди края домакините стигнаха до почетно попадение. Цеков стреля, а топката се отклони в Емануил Личев и попадна в мрежата на Петър Петров - 1:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР