Пирин (Благоевград) обяви нов треньор, спонсор и няколко чужденци, които

...
Пирин (Благоевград) обяви нов треньор, спонсор и няколко чужденци, които
Коментари Харесай

Пирин стартира подготовка със седем футболисти на проби

Пирин (Благоевград) разгласи нов треньор, спонсор и няколко чужденци, които идват от Европа, Африка, Азия и Северна Америка.
През пролетта благоевградчани ще бъдат водени от Радослав Митревски, който взе четири точки от ЦСКА - София и Лудогорец в последните два мача на орлетата през есента, когато бе краткотрайно изпълняващ длъжността.

Пробен интервал ще преминат общо 7 футболисти - японският полузащитник Кацуки Такахаши (за последно играл в шведския Ескилстуна), юношата на ЦСКА Даниел Иванов (офанзивен полузащитник, който за последно игра в Нефтохимик), юношата на Лудогорец Стилян Спасов, който е наследник на някогашния състезател на Пирин Ивелин Спасов и играе като крило, френското крило Жан Пиер Да Силва (за последно игра Нефтохимик), португалският нападател Уилсон Филипе (за последно игра в Нефтохимик), както и американците Десмънд Уилиъмс (защитник) и Кристофър Хоукинс (полузащитник), които са познати на треньорския щаб от престоя си в Благоевград с тима на Soccer Universities. Тренировъчният развой по време на подготвителния интервал ще премине на терените на базите в село Рилци, град Рила и терена на стадион „ Христо Ботев “.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР