Пирин (Благоевград) е директният изпадащ от Първа лига. Благоевградчани загубиха

...
Пирин (Благоевград) е директният изпадащ от Първа лига. Благоевградчани загубиха
Коментари Харесай

Пирин е аут от Първа лига след съдийска тесла

Пирин (Благоевград) е директният изпадащ от Първа лига. Благоевградчани изгубиха с 1:2 реванша от финалния плейоф с Витоша Бистрица за оставане в елита и след общ резултат 2:2, само че с по-малко маркирани голове на непознат терен, се озоваха във Втора лига.

Успехът на бистричани, който бе първи като посетител през този сезон и втори от началото на шампионата, ги изпрати на бараж за оставане/влизане в Първа лига против втория във Втора лига - Локомотив (София).

Резултата откри Радко Мутафчийски в 60-ата минута, а след 180 секунди Григор Долапчиев удвои. Второто попадение обаче не трябваше да бъде зачетено, защото нападателят на Витоша бе в очевидна засада. Страничният арбитър подвигна флагчето и състезателите на Пирин стопираха да играят, само че основният рефер Станислав Тодоров не се съобрази с решението на своя сътрудник и сбърка, а неговата неточност прати "орлетата " във втория ешелон.

Те въпреки всичко върнаха един гол посредством Костадин Ничев, само че като цяло играха по-слабо от своя противник и в последна сметка изгубиха мача и мястото си в групата на майсторите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР