пират нощния градския транспорт в столицата. Причината е оптимизация на

...
пират нощния градския транспорт в столицата. Причината е оптимизация на
Коментари Харесай

Спират нощния градския транспорт в София

пират нощния градския превоз в столицата. Причината е оптимизация на разноските поради коронакризата. Бюджетът на общината е намалял с близо 20 млн. лв., оповестяват от транспортната комисия на общината, съобщи.

Линия 306, която обслужва „ Младост” 1, се закрива дефинитивно, само че се открива тролейбусна линия номер 3 от „ Надежда” до болница „ Св. Анна”.

Промените са свързани и с новата линия на метрото, която поема част от пасажерите.

"Аз съм извънредно неудовлетворен, тъй като като се изключи че нощният градски превоз се стопира най-малко до 2021 година, с това решение се дадоха едни спомагателни 600 хиляди лв. на частен транспортьор, с цел да обслужва 1200 индивида. За сметка на това беше решено автобусна линия да не продължи да съществува, макар че тя осигуряваше комфортна връзка на многохилядният „ Младост” 1 ", съобщи Борис Бонев, общински консултант от „ Спаси София”.

"Голям спор възбуди закриването на линия 306. За страдание данните демонстрират, че този рейс се употребява доста малко. Имаше доста огромни пререкания за какво осигуряваме по-добър превоз за регион „ Нови Искър” като там един от сътрудниците съветници явно си води война с оператора. Всяко едно предложение в тези региони дежурно се афишира за лобизъм. Това, за което аз лобирам, е по-добър градски превоз. Мен не ме интересува кой е операторът ", съобщи Карлос Контрера, ръководител на Транспортната комисия в Следствен отдел към окръжна прокуратура, Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР