Пиперът се счита за изключително капризно растение. Той изисква не

...
Пиперът се счита за изключително капризно растение. Той изисква не
Коментари Харесай

Какво никога не трябва да засаждаме до пипера?

Пиперът се смята за извънредно капризно растение. Той изисква освен характерни грижи, само че и спазването на избрани правила при засаждането му. Опитните градинари постоянно се придържат към правилото за верен асортимент на съседите на този зарзават.
Пиперът " се схваща " най-добре с лука и чесъна. Факт е, че тези растения създават субстанции, които отблъскват вредителите по пипера.
 НИКОЙ не вярваше, само че с помощта на това пиперът и патладжанът в никакъв случай не боледуват НИКОЙ не вярваше, само че с помощта на това пиперът и патладжанът в никакъв случай не боледуват
Никой не може да оспори обстоятелството, че зеленчуците, които отглеждаме в домашни условия, са най-полезни. Те са напълно лишени от нездравословните за о...
Пикантни билки като босилек, кориандър, мащерка и други също могат да бъдат засадени до него. Декоративни растения като невен, коча билка и вратига също ще са от изгода за зеленчука. Те са добра примамка за опрашващите инсекти.
Морковите, репичките, спанакът и марулята също могат да имат да окажат позитивен резултат върху чушките.
Тъй като тези култури са с плитки корени, те не разрешават на почвата да загуби доста влага в топлината. А морковите, наред с други кореноплодни, се смятат за върли врагове на нездравословните инсекти.
Можете да засадите бяло зеле и карфиол до пипера. Тиквички, целина и бамя също " се схващат " добре с него.
 Как лютият червен пипер оказва помощ на здравето ни Как лютият червен пипер оказва помощ на здравето ни
Пикантната фалшификация е обичана на доста хора по света. Сред нас съществуват същински последователи на лютивия червен пипер, които даже не...
Копривата, лайката и глухарчето способстват за по-бързото развиване на растението.
Но някои култури могат да повредят чушките. Сред тях са копър, грах, фасул, картофи, домати, патладжан, краставици и люти чушки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР