[Pinterest] Още по темата Състоянието на най-богатите в Китай е

...
[Pinterest] Още по темата Състоянието на най-богатите в Китай е
Коментари Харесай

Най-богатата китайка спечели 2 млрд. долара само за четири дни

[Pinterest] Още по тематиката
Състоянието на най-богатите в Китай е колкото Брутният вътрешен продукт на Англия

Председателят на строителната Evergrande Group Сю Дзяин е новият най-заможен човек в азиатската страна
17 окт 2017
Млади и богати

Създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг е най-заможният човек на възраст под 35 години
23 авг 2015 Стабилното нарастване в цената на акциите на китайския холдинг за недвижими парцели Country Garden при започване на новата година докара до забележителен растеж и на положението на вицепредседателя на компанията Ян Хуейян. Тя държи контролния пакет акции в компанията, която е най-големият строителен бизнесмен в страната по размер на продажбите, написа Bloomberg.

Според поддържания от организацията " Индекс на милиардерите " (Bloomberg Billionaires Index) към 5 януари активите на Ян към този момент са се оценявали на 25.6 милиарда $, като са се повишили с 2.1 милиарда $ единствено за първите четири дни търговия на борсата в Хонконг през 2018 година с помощта на подобрението в цената на книжата на Country Garden. При това резултатът не включва развиването от понеделник, 8 януари, когато акциите прибавиха още 7.4%, с което растежът от началото на годината доближава 17%.

36-годишната Ян е на пето място измежду най-богатите хора в Китай. Тя е най-заможната жена в страната и най-младият китайски милиардер, отбелязва Bloomberg. През 2005 година татко й – строителният бизнесмен Ян Гоцян, й трансферира контролиращия си дял в Country Garden, която съосновава през 1992 година В проспекта си за излизане на борсата през 2007 година от сдружението показват, че повода е била " желанието му да образова Ян Хуейян като правоприемник на фамилните ползи ".

Country Garden е измежду фирмите, които се радват на подобряващи се резултати с помощта на процъфтяващия заможен пазар в Китай, довел до растящи продажби и облаги, изключително за най-големите локални компании в бранша. В предварителния си доклад за 2017 година, оповестен в петък, от сдружението показаха, че контрактуваните продажби са за 550.8 милиарда юана (85 милиарда долара), като надвишават заложената през август цел от 500 милиарда юана, написа още Bloomberg.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР