Пинк Флойд ще останат в историята на рока с няколко

...
Пинк Флойд ще останат в историята на рока с няколко
Коментари Харесай

"Пинк Флойд": Стара вражда не хваща ръжда

" Пинк Флойд " ще останат в историята на рока с няколко забележителни албума - Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, The Wall…, само че не по-малко - и с неугасимата омраза сред двете съществени фигури в основаването на тези албуми, Роджър Уотърс и Дейвид Гилмор. Обикновено по-войнственият от двамата, най-малко обществено, е другояче известният като герой са мир Уотърс. Сега  с последната си обява в YouTube отново той разръчка жаравата на омразата. 

Всъщност в действителност видеата бяха две. Първо на 17 май басистът пусна в YouTube нов запис на песента Мother от албума The Wall, изработен в настоящите условия на обществено дистанциране с още седем музиканти, всеки от личния си дом. Два дни по-късно Уотърс качи ново видео, озаглавено Announcement - обществено изказване. 

„ Рядко приказвам с почитателите на Pink Floyd, само че това върша в този момент “, стартира Уотърс и продължава с благодарности за „ прелестните мнения “ (5600 на брой), за новата " карантинна " версия на песента, като не пропуща да посочи кой е солокитаристът във видеото: " Не, това не е Дейв Гилмор, това е Дейв Килминстър “. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР