Пинк е най-слушаната певица на 21. век във Великобритания! Това

...
Пинк е най-слушаната певица на 21. век във Великобритания! Това
Коментари Харесай

Топ 10 най-слушани певици на 21. век

Пинк е най-слушаната певица на 21. век във Англия! Това стана ясно от  класация, формирана от компанията за лицензиране на музика PPL. Класацията е основана във връзка Националния ден на албума, който означаваме през днешния ден, на 16 октомври. Данните за изпълнителите са събирани от предаваната музика в английските радиостанции и телевизионни канали. Такa се оказва, че Пинк е слушана повече от Адел, Риана, Лейди Гага и Кейти Пери.

42-годишната американска звезда съумя да си построи непрекъсната адитория с богат азбучник от шлагери още от 2000 година насам. Дебютният албум на Pink Can't Take Me Home излезе в края на предишния векс R&B шлагери като Most Girls, You Make Me Sick и There You Go.Певицата, чието същинско име е Алесия Мур, се впусна в доста по-комплексно звучене във втория си албум, а всеки идващ музикален план имаше по-дълбок смисъл.  Хитове като Just Give Me A Reason, Try, What About Us, Sober и Walk Me Home останаха трайно в плейлистите на радиостанциите дълго след излизането им.
               

Мадона се подрежда на второ място в класацията с шлагерите си True Blue, Ray Of Light и Music. На трето място е Кейти Пери, чийто трети албум Teenage Dream беше един от най-популярните през последното десетилетие. Риана и са надлежно четвърта и пета. Първата английска изпълнителка в класацията е Адел, която заема шестото място. Музикалната група Little Mix са другите британки в класацията, класирани на девето място.

Вторият студиен албум 21 на Адел е едно от най -успешните музикални издания на всички времена. Продадени са повече от пет милиона копия и даже сграбчи наградата за албум на годината от премиите „ Грами “. Певицата се завърна с новия си сингъл Easy On Me, който излезе на 15 октомври.
               

 

Въпреки че е един от най -продаваните реализатори в света, е издала единствено три студийни албума досега, до момента в който Pink има цели осем, което от своя страна е предоставило повече части, които да се въртят в ефир.

Кайли Миноуг, която се класира на осмо място, написа в обществените мрежи, че е „ чест да бъдеш една от най-слушаните изпълнителки във Англия на 21. век и да бъдеш в такава страхотна компания! “

 
               

„ Това е поразително за мен и съм толкоз трогната да знам, че музиката ми продължава да се радва на толкоз доста хора “, добави звездата.

 „ Тази ранглиста сплотява невероятна гама от гении, които са записали някои от най-любимите песни на Англия, в това число редица от най -големите и авторитетни албуми на всички времена “, разяснява пред BBS Питър Лийтъм, основен изпълнителен шеф на PPL.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР