Пинк е най-слушаната певица на 21. век във Великобритания!Класацията е

...
Пинк е най-слушаната певица на 21. век във Великобритания!Класацията е
Коментари Харесай

10-те най-слушани певици на 21. век

Пинк е най-слушаната певица на 21. век във Англия!

Класацията е формирана от компанията за лицензиране на музика PPL, а данните за изпълнителите са събирани от предаваната музика в английските радиостанции и телевизионни канали. Такa се оказва, че Пинк е слушана повече от Адел, Риана, Лейди Гага и Кейти Пери.
 Румен Радев ще желае гаранции за въздушния суверенитет на консултациите за кабинет 14 окт 2022 | " На идните съвещания за образуване на държавно управление ще диря отговор какви решения оферират партиите...
43-годишната американска звезда съумя да си построи непрекъсната публика с богат азбучник от шлагери още от 2000 година насам. Дебютният албум на Pink Can't Take Me Home излезе в края на предишния век с R&B шлагери като Most Girls, You Make Me Sick и There You Go.Певицата, чието същинско име е Алесия Мур, се впусна в доста по-комплексно звучене във втория си албум, а всеки идващ музикален план имаше по-дълбок смисъл.  Хитове като Just Give Me A Reason, Try, What About Us, Sober и Walk Me Home останаха трайно в плейлистите на радиостанциите дълго след излизането им.
               

Мадона се подрежда на второ място в класацията с шлагерите си True Blue, Ray Of Light и Music. На трето място е Кейти Пери, чийто трети албум Teenage Dream беше един от най-популярните през последното десетилетие. Риана и са надлежно четвърта и пета. Първата английска изпълнителка в класацията е Адел, която заема шестото място. Музикалната група Little Mix са другите британки в класацията, класирани на девето място.

Вторият студиен албум 21 на Адел е едно от най -успешните музикални издания на всички времена. Продадени са повече от пет милиона копия. Въпреки че е един от най-продаваните реализатори в света, е издала единствено четири студийни албума досега, до момента в който Pink има цели осем, което от своя страна е предоставило повече части, които да се въртят в ефир.
               

 

Въпреки че е един от най-продаваните реализатори в света, е издала единствено четири студийни албума досега, до момента в който Pink има цели осем, което от своя страна е предоставило повече части, които да се въртят в ефир.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР