Пилотската кабина и опашката на мистериозно изчезналия самолет Боинг от

...
Пилотската кабина и опашката на мистериозно изчезналия самолет Боинг от
Коментари Харесай

Сензационно! Британец обяви, че е намерил кабината и опашката на малайзийския самолет-фантом

Пилотската кабина и опашката на мистериозно изчезналия аероплан Боинг от полето MH370 с логото на Малайзийските авиолинии, са видени в джунглите на Камбоджа. Това твърди непрофесионален проверяващ, оповестява „ Сън “, представен от Блиц.
Търсенето на самолета, който е в неопределеност от 8 март 2014 година, се насочи интензивно към джунглите на Камбоджа, откакто британецът Йън Уилсън съобщи, че го е намерил благодарение на Google Мапс.
Неговия „ сътрудник “ Даниел Бойер съобщи, че е намерил второ място на разтрошаване на самолета, на 10 благи от откритите със спътник следи. Сега той твърди, че може да уточни пилотската кабина и опашката на Боинга на фрагментите.
Те демонстрират няколко бели обекта, лежащи в гората северозападно от камбоджанската столица Пномпен. Бойер разгласи точният размер на една от частите, който се приближава до параметрите на Боинг 777. Това го прави уверен, че е разкрил самолета-фантом.
Бойер даже твърди, че може да разграничи аления цвят от логото на Малайзийските авиолинии на друго парче, което счита, че е оппашката.
„ Не можех да допускам, когато го забелязах. Първо можеше да се види кабината, а след това и това. Останките несъмнено би трябвало да се изследват “, сподели той пред „ Дейли Стар “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР