Пилотното за 2020 година парти на Playboy в София -

...
Пилотното за 2020 година парти на Playboy в София -
Коментари Харесай

Playboy откри парти сезона с горещ пърформанс - slava.bg

Пилотното за 2020 година празненство на Playboy в София - Love Undercover се организира в Bedroom Premium Club.

Облечени в провокативни театрални тоалети, хубавиците направиха парещ пърформанс на сцената. Тя бе превърната във впечатляваща арт апаратура, която образно основава чувство за ексцентричен аквариум.

В ролята на изкусителни "златни рибки " се превъплътиха едни отнай-известните модели на списанието.

Звездата на вечерта, несъмнено стана носителката на купата Playmate Of The Year 2019 Михаела Тодорова, а паралелно с нея в спектакъла се включиха Натали Найденова, някогашната волейболистка Лиана Николова, бодибилдърката Вероника Илиева, момичето, за което политическата стопанска система е като детска игра – Янита Гашина и ослепителната Дениз Хайрула.

Броени минути откакто кацна в България, актрисата и реалити звезда Анна-Мария Чернева, която се завърна от присъединяване в влиятелен гейминг конгрес в Лондон, също съумя да се включи в празненството и да зарадва почитателите си.

Главният редактор на Playboy, Любен Дилов-син, показа и одеве излезлия от щемпел 191-ви брой на списанието, който от вторник може да бъде открит и в свободно разпространяване. Традиционно, посетителите на бутиковите Playboy празненства получават авансово новия брой на списанието или редки издания на предходни броеве. А този брой, с изключение на с невероятната Петя на корицата, особено споделя за това, по какъв начин виждат историята някои от най-непокорните български и международни фотографи, обилно показване на Диляна Флорентин, доста мода, кино и несъмнено - разнообразни форми на Love Undercver - от Вълко Червенков до Мата Хари и от Рихард Зорге до Димитър Митовски.

От Playboy оповестиха, че е стартирало записването за кастинг за Playmate Of The Year 2020. Дамите, които желаят да осъществен фантазията си и да изживеят своята приказка, могат да се записват на www.playboy.bg/casting.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР